Gezinsbond Dentergem

Afdeling Dentergem

Activiteiten 2015

Bestuur

Gezinsspaarkaart

Kinderoppasdienst

Diensten

Leuke foto's

Huur de ooievaar

Lidmaatschap

Gewest Tielt
Provincie West-Vlaanderen

Afdeling Wakken
Afdeling Oeselgem

Andere     gezinsbond-sites

Links

 

Privacy 

Login

                                         Bedrijfsbezoek op donderdag 24 september 2015 aan Houtdraaierij Desmet
We verzamelen stipt om 19u in de Tieltseweg 5a te Dentergem

 

Reeds 85 jaar zijn wij een familiebedrijf dat zich specialiseert in het vervaardigen van gereedsschapsstelen, ronde stokken, handgrepen, leuningen en freeswerk van aanverwante artikelen. Het vakmanschap werd doorgegeven over de verschillende generaties heen en evolueerde van handwerk tot volautomatisch vervaardigen en afwerken op CNC gestuurde machines. Hierdoor zijn wij een flexibele onderneming die verder openstaat voor vernieuwing en voorstellen van klant en leverancier, rekening houdend met omgeving en natuur.

Al onze stelen worden gemaakt uit houtsoorten die heel geschikt zijn naargelang de eisen die gesteld worden aan het gereedschap waarop ze geplaatst worden.
Het overgrote deel wordt vervaardigd uit es. Ook haagbeuk en beuk behoren tot de mogelijkheden. Dan hebben we nog ons assortiment stelen in hickory. Dit is een uiterst taaie houtsoort uit Canada die heel geschikt is voor het zware werk.

Onze gereedschappen worden bedrukt met een barcode waarop tevens een referentie en vaak ook nog de afmetingen vermeld worden. Naast stelen en handvatten produceren wij ook een gamma voor de scheepvaart. (laddersporten, loodsladdertreden, spreilatten,...)

Deelnameprijs is 5.
Na de rondleiding wordt er een drankje aangeboden.

Inschrijvingen voor 21 september bij Greet Naessens (051/63.59.67)

webmaster Greet Naessens
Last updated: 20-sep-2015.