Gezinsbond Dentergem

Afdeling Dentergem

Activiteiten 2018

Activiteiten 2017

Bestuur

Gezinsspaarkaart

Kinderoppasdienst

Diensten

Leuke foto's

Huur de ooievaar

Lidmaatschap

Gewest Tielt
Provincie West-Vlaanderen

Afdeling Wakken
Afdeling Oeselgem

Andere     gezinsbond-sites

Links

 

Privacy 

Login 

                                                                       
 

Cocktails & Mocktails Donderdag 8 februari 2018 om 20h
in het JOC te Dentergem


Cocktails zijn terug hot! Franky Malbrancke zal ons tonen hoe je de perfecte cocktail kunt maken. Bovendien komen ook Mocktails aan bod! Het non-alcoholische alternatief van een Cocktail. Zo hoeft de BOB van het gezelschap zich niet te beperken tot water en een gewoon fruitsapje. En in tijden van Tournée Minerale zal dat die maand ook sneller voorbij gaan en misschien zelfs verlengen!

Elk aspect van de Cocktail komt aan bod. Hoe maak je hem? Op wat moet je letten bij het combineren van verschillende dranken? Waarom kiest James Bond voor “Shaken not stirred? Garnieren? Welk glas? Aperitief / Digestief? Maar het belangrijkste aspect is uiteindelijk toch het proeven. Tijdens deze cursus worden er 8 mini Cocktails/Mocktails geproefd om te eindigen met 1 normale grootte.

Franky Malbrancke geeft vele culinaire workshops. Hij is technisch adviseur aan de hotelschool van Koksijde en is gespecialiseerd in kaas en is een maître fromager. Hij heeft ook een intense cocktailcursus gevolgd aan de cocktailacademie. Opleidingen rond wijnen en andere dranken hebben hem de titel van Sommelier van Franse wijnen bezorgd.  

De les, incluis de 9 cocktails kunnen we aanbieden voor €20/persoon.

Inschrijven doe je vóór zaterdag 3 februari door hier te klikken.
Inlichtingen:  Greet Naessens, Gottemstraat 14, 051/63 59 67 • secretaris@gezinsbond-dentergem.be

De inschrijving is pas definitief na overschrijving naar de Gezinsbond Dentergem BE52 7387 0105 6509 met vermelding: “2018cocktails” + het aantal deelnemers.

 

 

webmaster Greet Naessens
Last updated: 02-jan-2018.